Οι Οίνοι

Άρωμα Λόφου Λευκός

Λευκοκίτρινου χρώματος οίνος με πράσινες-γκρι ανταύγειες. Διακρίνεται για τη φρεσκάδα, τα λεπτά αρώματα που θυμίζουν ροδοπέταλα και εσπεριδοειδή, καθώς και για το ελαφρύ σώμα του.

Λευκός, ξηρός
Ποικιλιακή σύνθεση Μοσχοφίλερο, Μαλαγουζιά, Chardonnay
Σοδειά 2021

Άρωμα Λόφου Ροζέ

Χαρακτηρίζεται από πορτοκαλόχρουν χρώμα με ιώδεις ανταύγειες και κυρίαρχα τα αρώματα φραγκοστάφυλου, σμέουρου και βύσσινου. Στόμα φρουτώδες και πλούσιο, με μακρά επίγευση.

Ροζέ, ημίξηρος
Ποικιλιακή σύνθεση Μαυροδάφνη, Cabernet Sauvignon,
Syrah
Σοδειά 2021

Άρωμα Λόφου Ερυθρός

Βαθύ πλούσιο κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Ένα κομψό και φίνο άρωμα μαύρων φρούτων σε συνδυασμό με την εξαιρετικά πλούσια και καλά ισορροπημένη φρουτώδη γεύση με φίνα οξύτητα και μαλακές τανίνες.

Ερυθρός, ξηρός
Ποικιλιακή σύνθεση Αγιωργίτικο 60%, Cabernet Sauvignon 40%
Σοδειά 2018

Gustav Clauss

Ένα πλούσιο κόκκινο garnet χρώμα σε συνδυασμό με ένα σύνθετο και πολλών επιπέδων άρωμα γλυκών κόκκινων και μαύρων φρούτων, έρχονται να συνθέσουν τον απολαυστικό αυτό οίνο.

Ερυθρός, ξηρός,
παλαιωμένος
Ποικιλιακή σύνθεση Μαυροδάφνη 40%, Cabernet Sauvignon 60%
Σοδειά 2019

Μοσχάτος Πατρών

Ανοιχτό χρυσοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες με τα αρώματα του μελιού και του λεμονιού να σχηματίζουν ένα εξαιρετικά αρωματικό μπουκέτο.

Οίνος λευκός γλυκός όχι φυσικώς γλυκός, Vin Doux
Ποικιλιακή σύνθεση Μοσχάτο λευκό 100%

Μελισσέα

Διαυγές, χρυσοκίτρινο χρώμα συνδυασμένο άριστα με ένα πολύπλοκο, εξαιρετικά ευωδιαστό μπουκέτο άγριων λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Γευστικά παρουσιάζει ένα πλούσιο σώμα με καλή δομή όπου ανταγωνίζονται με επιτυχία το μέλι και τα ώριμα φρούτα.

Λευκός, φυσικώς γλυκύς, από λιαστά σταφύλια
Ποικιλιακή σύνθεση Μοσχάτο λευκό 100%
Σοδειά 2019

Μαυροδάφνη Πατρών “601”

Σκοτεινό κεχριμπαρένιο χρώμα με καφετιές ανταύγειες και αρωματική ένταση ενός γλυκού μπουκέτου φρούτων με έντονη την παρουσία ξηρών σύκων.

Οίνος φυσικός γλυκύς
Ποικιλιακή σύνθεση Μαυροδάφνη η κυρίαρχη ποικιλία και Μαυρη Κορινθιακή συμπληρωματικά.
Παλαίωση Τουλάχιστον παλαίωση 3-5 έτη. σε δρύινα βαρέλια

Μαυροδάφνη “601” Reserve

Διαυγής εμφάνιση και βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα σε φρουτώδη φόντο αρωμάτων, μικτών ξηρών φρούτων με έντονες χροιές από καρύδι.

Οίνος φυσικός γλυκός μακράς παλαίωσης
Ποικιλιακή σύνθεση Μαυροδάφνη 100%
Σοδειά 1999

Μαυροδάφνη “601” Grand Reserve

Ένα βαθύ καφετί χρώμα, ένδειξη της παλαιότητας αυτού του οίνου σε συνδυασμό με ένα εξευγενισμένο σύνθετο μπουκέτο από σταφίδες και ξηρά μικτά φρούτα όπως σύκο, δαμάσκηνα και καρύδια που διακρίνονται από ποιότητα και λεπτότητα.

Οίνος φυσικός γλυκός μακράς παλαίωσης.
Ποικιλιακή σύνθεση Μαυροδάφνη 100%
Σοδειά 1979
Η ιστορία μας μεγάλη και τα βραβεία μας πολλά!

Το δοκιμασες;

Η

νύχτα έθαλπε τα events και τα ανείπωτα με απόλυτη εχεμύθεια… Τα χρώματα έτειναν προς το blue black, τα παραθυρόφυλλα έγειραν και οι θόρυβοι περιορίζονταν σε ήχους λεπτούς, εαρινούς. Μόνο ένας ήσυχος παφλασμός ακουγόταν πια, και μόνο σε επιλεγμένες γωνιές αυτής της ατίθασης πόλης: «Άρωμα λόφου», σίγουρα, κρασί με αέρινη γεύση, απαλά αρώματα και ιβουάρ επιγεύσεις. «Άρωμα λόφου» να πέφτει σα μικροκαταρράκτης σε κρυστάλλινο ποτήρι κομψό, αρχιτεκτονικά άρτιο, με μίσχο και κάλυκα πολύ art.

0

Start typing and press Enter to search

Μετάβαση στο περιεχόμενο