ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ανοιχτές Πύλες: 29 & 30 Μαΐου

Αγαπητοί Φίλοι της Achaia Clauss,

Η οινική οικογένεια της Achaia Clauss, που παρέμεινε κλειστή λόγω των εθνικών μέτρων κατά της πανδημίας, με μεγάλη χαρά ανοίγει και πάλι τις Πύλες της και υποδέχεται τους Φίλους της, στην πρώτη εκδήλωση εν’ όψει Καλοκαιριού 2021.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στο Oινόκαστρο της Achaia Clauss.

Προϋπόθεση συμμετοχής σας είναι η εγγραφή σας πατώντας το link “Δηλώστε Συμμετοχή”.

Θα πραγματοποιηθούν μοναδικές, νέες Βιωματικές Δράσεις, όπου θα συμμετάσχετε σε «τυφλή γευσιγνωσία», να παρακολουθήσετε επίδειξη εργασιών καθαρισμού και καψίματος μεταχειρισμένων βαρελιών Γαλλικής δρυός από τον έμπειρο βαρελοποιό μας  ενώ θα ξεναγηθείτε στο χώρο και στα περίπτερα της Achaia Clauss και των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου, όπου θα γνωρίσετε τις νέες βραβευμένες οινικές δημιουργίες μας.

Ανυπομονούμε και πάλι να σας συναντήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί.

H ομάδα της Achaia Clauss & των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου.

Read More

Διεθνής Βράβευση Κρασιών

Μία ακόμα διεθνή βράβευση προστέθηκε για τα κρασιά της ΑΧΑΙΑ CLAUSS στο πρόσφατο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 3.740 δείγματα από 52 χώρες, όπου τα 2.500 δείγματα αφορούσαν το κρασί.

Το κρασί ΑΡΩΜΑ ΛΟΦΟΥ ΛΕΥΚΟ 2021 κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και το κρασί ΑΡΩΜΑ ΛΟΦΟΥ ΕΡΥΘΡΟ 2021.

 

Διαθέσιμα στο e-shop μας www.cavaclauss.gr

Read More

Ροδίτης

Ο Ροδίτης είναι η πλέον πολυφυτεμένη ποικιλία της χώρας, τη βρίσκουμε σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και σε πάρα πολλά νησιά.

Τα σταφύλια έχουν χαρακτηριστικό ερυθρωπό χρώμα, και στην Αχαΐα τον συναντάμε με τον χαρακτηρισμό <<Ροδίτης αλεπού>> που αναφέρεται σε συγκεκριμένο κλώνο. Μας δίνει το λευκό κρασί ΠΟΠ ΠΑΤΡΑ και συμμετέχει σε αμέτρητους οίνους ΠΓΕ.

(περισσότερα…)

Read More
0

Start typing and press Enter to search