8 Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην ΑΧΑΪΑ CLAUSS

8ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην ΑΧΑΪΑ CLAUSSΤο 8ο Αναπτυξιακό Συνέδριο για τη Δυτική Ελλάδα, που διοργανώνει η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί για 2 η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις της ΑΧΑΙΑ CLAUSS, από τις 2 ως τις 4 Ιουλίου 2020.

Tο Συνέδριο φέτος συμπίπτει με μια ιδιάζουσα συγκυρία η οποία θέτει πιο επιτακτικά από ποτέ το ζήτημα της αναμόρφωσης του Eλληνικού μοντέλου με όχημα τις νέες τεχνολογίες και με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του εγχώριου παραγωγικού κεφαλαίου.

Οι κατευθύνσεις αυτές προέκυψαν ως επιβεβλημένες μετά την οικονομική κρίση, αλλά τα δεδομένα που επέβαλε η επιδημία, τις κατέστησαν απολύτως επείγουσες.

Στις ιστορικές εγκαταστάσεις της ΑΧΑΙΑ CLAUSS, θα αναπτυχθούν το τριήμερο του Συνεδρίου, θέματα σχετικά με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Επιχειρήσεων, τις Γεωπολιτικές Ανακατατάξεις στη Βαλκανική και την Ανατολική Μεσόγειο, την Ενέργεια και το Περιβάλλον στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τις Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις, τις Δημόσιες Επενδύσεις, τις Στρατηγικές Επενδύσεις, την Πράσινη και Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Πανδημία COVID-19, τους Δρόμους Πολιτισμού, τα Λιμάνια και την Περιφερειακή Ανάπτυξη, το Ανθρώπινο Δυναμικό, τον Αθλητισμό και την Τοπική Διακυβέρνηση, την Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευση και άλλα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα.

Παράλληλα, στις 3 Ιουλίου με την διεξαγωγή του συνεδρίου σε συνεργασία με το wine2wine και την ΑΧΑΙΑ CLAUSS θα πραγματοποιηθεί μια γευσιγνωσία σε τέσσερις διαφορετικούς σταθμούς του Οινοποιείου.

Οι οινολόγοι του κτήματος θα παρουσιάσουν μια ποικιλία κρασιών από τους Αμπελώνες Κ. Αντωνόπουλου, Achaia Clauss, Castro Clauss, καθώς και κάποιες καινούριες ετικέτες μιας νέας σειράς προϊόντων.

Ομιλητής σε αυτό το οινικό event θα είναι ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW.

0

Start typing and press Enter to search

Μετάβαση στο περιεχόμενο