Οι Οίνοι

Άρωμα Λόφου Λευκός

Λευκοκίτρινου χρώματος οίνος με πράσινες-γκρι ανταύγειες. Διακρίνεται για τη φρεσκάδα, τα λεπτά αρώματα που θυμίζουν ροδοπέταλα και εσπεριδοειδή, καθώς και για το ελαφρύ σώμα του.

Λευκός, ξηρός
Ποικιλιακή σύνθεσηΜοσχοφίλερο, Μαλαγουζιά, Chardonnay
Σοδειά2016

Άρωμα Λόφου Ροζέ

Χαρακτηρίζεται από πορτοκαλόχρουν χρώμα με ιώδεις ανταύγειες και κυρίαρχα τα αρώματα φραγκοστάφυλου, σμέουρου και βύσσινου. Στόμα φρουτώδες και πλούσιο, με μακρά επίγευση.

Ροζέ, ημίξηρος
Ποικιλιακή σύνθεσηΜαυροδάφνη, Cabernet Sauvignon,
Syrah
Σοδειά2016

Άρωμα Λόφου Ερυθρός

Βαθύ πλούσιο κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Ένα κομψό και φίνο άρωμα μαύρων φρούτων σε συνδυασμό με την εξαιρετικά πλούσια και καλά ισορροπημένη φρουτώδη γεύση με φίνα οξύτητα και μαλακές τανίνες.

Ερυθρός, ξηρός
Ποικιλιακή σύνθεσηΑγιωργίτικο 60%, Cabernet Sauvignon 40%
Σοδειά2013

Gustav Clauss

Ένα πλούσιο κόκκινο garnet χρώμα σε συνδυασμό με ένα σύνθετο και πολλών επιπέδων άρωμα γλυκών κόκκινων και μαύρων φρούτων, έρχονται να συνθέσουν τον απολαυστικό αυτό οίνο.

Ερυθρός, ξηρός,
παλαιωμένος
Ποικιλιακή σύνθεσηΜαυροδάφνη 40%, Cabernet Sauvignon 60%
Σοδειά2013

Μοσχάτος Πατρών

Ανοιχτό χρυσοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες με τα αρώματα του μελιού και του λεμονιού να σχηματίζουν ένα εξαιρετικά αρωματικό μπουκέτο.

Λευκός, φυσικώς γλυκύς,
vin de liquer
Ποικιλιακή σύνθεσηΜοσχάτο λευκό 100%

Μελισσέα

Διαυγές, χρυσοκίτρινο χρώμα συνδυασμένο άριστα με ένα πολύπλοκο, εξαιρετικά ευωδιαστό μπουκέτο άγριων λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Γευστικά παρουσιάζει ένα πλούσιο σώμα με καλή δομή όπου ανταγωνίζονται με επιτυχία το μέλι και τα ώριμα φρούτα.

Λευκός, φυσικώς γλυκύς, από λιαστά σταφύλια
Ποικιλιακή σύνθεσηΜοσχάτο λευκό 100%
Σοδειά2016

Μαυροδάφνη Πατρών “601”

Σκοτεινό κεχριμπαρένιο χρώμα με καφετιές ανταύγειες και αρωματική ένταση ενός γλυκού μπουκέτου φρούτων με έντονη την παρουσία ξηρών σύκων.

Ερυθρός, γλυκός
Ποικιλιακή σύνθεσηΜαυροδάφνη η κυρίαρχη ποικιλία και Μαυρη Κορινθιακή συμπληρωματικά.
ΠαλαίωσηΤουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια

Μαυροδάφνη “601” Reserve

Διαυγής εμφάνιση και βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα σε φρουτώδη φόντο αρωμάτων, μικτών ξηρών φρούτων με έντονες χροιές από καρύδι.

Ερυθρός, φυσικώς γλυκύς, μακράς παλαίωσης
Ποικιλιακή σύνθεσηΜαυροδάφνη 100%
Σοδειά1999

Μαυροδάφνη “601” Grand Reserve

Ένα βαθύ καφετί χρώμα, ένδειξη της παλαιότητας αυτού του οίνου σε συνδυασμό με ένα εξευγενισμένο σύνθετο μπουκέτο από σταφίδες και ξηρά μικτά φρούτα όπως σύκο, δαμάσκηνα και καρύδια που διακρίνονται από ποιότητα και λεπτότητα.

Ερυθρός, φυσικώς γλυκύς, μακράς παλαίωσης
Ποικιλιακή σύνθεσηΜαυροδάφνη 100%
Σοδειά1979
Η ιστορία μας μεγάλη και τα βραβεία μας πολλά!

Το δοκιμασες;

Η

νύχτα έθαλπε τα events και τα ανείπωτα με απόλυτη εχεμύθεια… Τα χρώματα έτειναν προς το blue black, τα παραθυρόφυλλα έγειραν και οι θόρυβοι περιορίζονταν σε ήχους λεπτούς, εαρινούς. Μόνο ένας ήσυχος παφλασμός ακουγόταν πια, και μόνο σε επιλεγμένες γωνιές αυτής της ατίθασης πόλης: «Άρωμα λόφου», σίγουρα, κρασί με αέρινη γεύση, απαλά αρώματα και ιβουάρ επιγεύσεις. «Άρωμα λόφου» να πέφτει σα μικροκαταρράκτης σε κρυστάλλινο ποτήρι κομψό, αρχιτεκτονικά άρτιο, με μίσχο και κάλυκα πολύ art.

Start typing and press Enter to search