Gustav Clauss

Ένα πλούσιο κόκκινο garnet χρώμα σε συνδυασμό με ένα σύνθετο και πολλών επιπέδων άρωμα γλυκών κόκκινων και μαύρων φρούτων, έρχονται να συνθέσουν τον απολαυστικό αυτό οίνο. Καλά στρογγυλεμένο και κομψό, αυτό το κρασί αναδεικνύει ένα βελούδινο, μαλακό μπουκέτο μαύρων φρούτων και βανίλιας που ανοίγει και συμπυκνώνεται στο εσωτερικό του ουρανίσκου. Ισορροπημένο τέλεια με επαρκή οξύτητα και μαλακές τανίνες ολοκληρώνεται με ένα μεγάλης διάρκειας τελείωμα.

Ιδανικό για να το απολαύσει κανείς μόνο του, αλλά μπορεί να συνοδεύσει τα περισσότερα πιάτα κόκκινου κρέατος καθώς και τα ελληνικά τυριά. Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου 16-18°C.

Πληροφοριες

Τύπος

Ερυθρός, ξηρός, παλαιωμένος

Ποικιλιακή Σύνθεση

Μαυροδάφνη 40%, Cabernet Sauvignon 60%

Σοδειά

2013

Κατηγορία

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη “Αχαΐα”

Αλκοολικός Τίτλος

13,5 %

Αμπελώνας

Αμπελώνας στο Chateau της ACHAIA CLAUSS, στις πλαγιές του Πετρωτού.

Μέθοδος Οινοποίησης

Αποβοστρύχωση, σπάσιμο και στη συνέχεια παραδοσιακή ερυθρή οινοποίηση με αλκοολική ζύμωση και ταυτόχρονη εκχύλιση σε σταθερή θερμοκρασία, 22-24°C.

Διαθέσιμες συσκευασίες

750 ml

Περισσοτεροι Οινοι

Related Projects